Aquest any coincidia amb el setanta-cinquè aniversari del Club Excursionista de Gràcia, que també havia estat entre les quatre entitats que inicialment n’havien tingut la idea. Després d’un parell d’anys de celebrar-se al març, de nou els actes tornaven al mes de febrer.
Així, el dia 14 la Flama s’encenia davant del monòlit dedicat a Pompeu Fabra de la plaça Lesseps de Barcelona i es feien uns parlaments de representants de diferents entitats de Gràcia. La Flama va passar la nit en alguna d’aquestes entitats.
El 23 de febrer, una cordada formada per membres del GEDE i de la comunitat benedictina de Montserrat faria un ràpel amb la Flama des de la roca del Castell del Diable (el sostre del Monestir), mentre a la plaça del Monestir el grup Xarop de Canya posava una nota alegre a l’inici dels actes.
En els parlaments d’aquell dia Jordi Mir féu una glossa de Joan Coromines, mort aquell mateix 2 de gener. Seguidament, a la plaça del Monestir tingué lloc una audició de cançons a càrrec dels Cantaires Muntanyencs i una cercavila amb el grup Xarop de Canya. Com a novetat, aquest any es convocava, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, el primer concurs de redacció “Flama”.